Justflow yoga is een yogaschool in het centrum van Rotterdam

 

 • Down-to-earth
 • Individuele aandacht
 • Relaxte sfeer
 • Kleinschalig
 • Maximaal 10 deelnemers
 • Diverse yogavormen en yoga-pilates

   

  Wie werken er bij Justflow yoga?

   

  Angela

  Al zo lang ik me kan herinneren help ik graag mensen meer te bewegen en beter met zichzelf in contact te komen. Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch fitness- en sportdocent ben ik me steeds meer in de yoga gaan verdiepen.Ik heb in 2015 justflowyoga opgericht.

  Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich volledig op z’n gemak voelt tijdens de lessen en vooral ook zichzelf kan zijn. Ik geef diverse opties tijdens een les, zodat deze altijd bij je past, ongeacht je kennis- en vaardigheidsniveau. Na al die jaren geef ik nog steeds met heel veel plezier en passie yoga- en pilates-lessen bij Justflow yoga.


  Mijn opleiding heb ik in 2014 gevolgd aan de AYA Ashtanga Yoga Academy. Deze docentenopleiding voldoet aan de standaarden van de Yoga Alliance (RYT-200). In 2015 heb ik een teacher training gedaan bij Manju Jois. Ashtanga Yoga is de basis voor veel andere yogavarianten zoals Power Yoga  en Vinyasa Flowyoga.


  In 2016 heb ik de Yin-yoga opleiding bij Yogagarden afgerond, deze voldoet ook aan standaarden van de Yoga Alliance (RYT-50).

  In 2018 volgde de yinyoga en mindfulness meditatie opleiding bij Stillness in yoga  ( RYT-100). De pilates opleiding heb ik gevolgd  bij Fysiophysics in 2010. Met de juiste anatomische en fysiologische kennis opgedaan aan oa. deze opleidingen zijn de lessen bij Justflow yoga een veilige, volwaardige bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen.

   

  In 2022 heb ik de cursus “burnout en stress-coaching” bij Sonnevelt succesvol afgerond. Sinds die tijd geef ik ook individuele coachingsgesprekken voor mensen met stress-klachten. Ook kan je coachen als je niet goed weet hoe je verder wil in het leven. Gesprekken met een coach kunnen hier inzichtgevend werken.


  Het lijkt me leuk je een keer in de studio te mogen begroeten.

  Annabel

  Vanuit de behoefte om goed voor mijn lichaam en geest te zorgen maakte ik kennis met de kracht van yoga. Op dit moment beoefen ik verschillende stijlen van yoga. Tijdens mijn yogapad vind ik steeds meer verbinding met mijzelf en anderen. Door meer te leven vanuit mijn lichaam in plaats vanuit mijn hoofd ontdek ik wat écht belangrijk voor me is. In de zomer van 2022 volgde ik een Vinyasa/Yin teacher training (200H) op Bali. Het samenspel tussen ‘body’ en ‘mind’ heeft specifiek mijn interesse. 


  Tijdens de lessen ga ik graag op ontdekkingsreis naar de wijsheid die in het lichaam leeft. Tot snel op mat!

   

  Femke  Ik werd in mijn eindexamenjaar door mijn vader meegenomen naar een yogales onder het mom van “goed voor de stress”. Dat yoga mij nog veel meer zou brengen, had ik toen niet kunnen bedenken. Voor mij is yoga een manier om helemaal aanwezig te zijn in het moment, om in contact te komen met je lijf. Even stilstaan bij wat er gebeurt, in plaats van de alom bekende go go go. 


  Je lichaam biedt vaak de antwoorden die je nodig hebt, de kunst is om daar naar te luisteren.