Angela @ Justflow

 

Justflow yoga kleinschalige yogaschool in Rotterdam.

  • Down-to-earth
  • Individuele aandacht
  • Relaxte sfeer
  • Kleine groepen van maximaal 10 deelnemers

     

 Mijn naam is Angela van Grieken, ik ben een gediplomeerd yogadocent. Met heel veel plezier geef ik de lessen bij Justflow yoga.
Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch fitness- en sportdocent ben ik me steeds meer in de yoga gaan verdiepen.
Mijn opleiding heb ik in 2014 gevolgd aan de AYA Ashtanga Yoga Academy. Deze docentenopleiding voldoet aan de standaarden van de Yoga Alliance (RYT-200). In 2015 heb ik een teacher training gedaan bij Manju Jois. Ashtanga Yoga is de basis voor veel andere yogavarianten zoals Power Yoga,  Flow Yoga en Vinyasa Yoga.
In 2016 heb ik de Yin-yoga opleiding bij Yogagarden afgerond, deze voldoet ook aan standaarden van de Yoga Alliance (RYT-50).
In 2018 volgde de yoga en mindfulness meditatie opleiding bij Stillness in yoga  ( RYT-100).
De pilates opleiding heb ik gevolgd Fysiophysics in 2010.
 
Met de juiste anatomische en fysiologische kennis opgedaan aan oa. deze opleidingen zijn de lessen bij Justflow yoga een veilige, volwaardige bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen.
Het lijkt me leuk je een keer op de mat te mogen begroeten!
 
Martina Orlandi

Martina’s mission is to share her love of dance and movement with others, she took her passion and brought it into yoga.
Born in Italy, Martina came to Rotterdam to follow her dream to become a professional dancer, which she has achieved after graduating with a Bachelor in dance and movement from Codarts Rotterdam.
During her dancer career she started practice yoga till she felt in love with it and decided in 2016 to take her first teacher training.
Martina took a Broga TT, a Restorative Yoga and Meditation TT and next on her list is a 300 hours Vinyasa TT.
Her classes are designed to make you grounded and at the same time to explore the full capacity of your body. She loves to move big, aligned and together with the breath. Next to finding time to connect with your inner self and find the point of stillness.

 

 Sara Blom
Rond mijn twintigste kwam ik tijdens een reis door Nieuw Zeeland in aanraking met yoga en sindsdien heb ik verschillende stijlen beoefend. Uiteindelijk kwam ik uit op vinyasa yoga als vorm die me het meeste aanspreekt door het bewegen op het ritme van de ademhaling. Het maakt het lichaam sterker en flexibeler en creëert mentaal een ruimte voor het aangaan van uitdagingen en ervaren van ontspanning en flow.
In 2015 volgde ik de teacher training aan de Yogagarden in Amsterdam en dit bracht me in eerste instantie de verdieping in mijn eigen beoefening die ik zocht: aanvullend op het volgen van een yogales ging ik ook thuis yoga doen. Nu is het iets waar ik geen discipline meer voor op hoef te brengen maar altijd naar uitkijk.
In het najaar van 2018 volgde ik de module power yoga aan de AALO en heb ik de stap gezet naar het lesgeven. Ik vind het leuk om bij te kunnen dragen aan de yogaervaring van anderen en krijg ook van het lesgeven energie.