Justflow yoga is een yogaschool in het centrum van Rotterdam

 

  • Down-to-earth
  • Individuele aandacht
  • Relaxte sfeer
  • Kleinschalig
  • Maximaal 10 deelnemers
  • Diverse yogavormen en yoga-pilates

 

Wie werken er bij Justflow yoga?

 

Angela

Al zo lang ik me kan herinneren help ik graag mensen meer te bewegen en beter met zichzelf in contact te komen. Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch fitness- en sportdocent ben ik me steeds meer in de yoga gaan verdiepen.Ik heb in 2015 justflowyoga opgericht.

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich volledig op z’n gemak voelt tijdens de lessen en vooral ook zichzelf kan zijn. Ik geef diverse opties tijdens een les, zodat deze altijd bij je past, ongeacht je kennis- en vaardigheidsniveau. Na al die jaren geef ik nog steeds met heel veel plezier en passie yoga- en pilates-lessen bij Justflow yoga.


Mijn opleiding heb ik in 2014 gevolgd aan de AYA Ashtanga Yoga Academy. Deze docentenopleiding voldoet aan de standaarden van de Yoga Alliance (RYT-200). In 2015 heb ik een teacher training gedaan bij Manju Jois. Ashtanga Yoga is de basis voor veel andere yogavarianten zoals Power Yoga  en Vinyasa Flowyoga.


In 2016 heb ik de Yin-yoga opleiding bij Yogagarden afgerond, deze voldoet ook aan standaarden van de Yoga Alliance (RYT-50).

In 2018 volgde de yinyoga en mindfulness meditatie opleiding bij Stillness in yoga  ( RYT-100). De pilates opleiding heb ik gevolgd  bij Fysiophysics in 2010. Met de juiste anatomische en fysiologische kennis opgedaan aan oa. deze opleidingen zijn de lessen bij Justflow yoga een veilige, volwaardige bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen.

 

In 2022 heb ik de cursus “burnout en stress-coaching” bij Sonnevelt succesvol afgerond. Sinds die tijd geef ik ook individuele coachingsgesprekken voor mensen met stress-klachten. Ook kan je coachen als je niet goed weet hoe je verder wil in het leven. Gesprekken met een coach kan hier inzichtgevend werken.


Het lijkt me leuk je een keer op de mat of in de stoel te mogen begroeten!


Sara

Rond mijn twintigste kwam ik tijdens een reis door Nieuw Zeeland in aanraking met yoga en sindsdien heb ik verschillende stijlen beoefend. Uiteindelijk kwam ik uit op vinyasa yoga als vorm die me het meeste aanspreekt door het bewegen op het ritme van de ademhaling. Het maakt het lichaam sterker en flexibeler en creëert mentaal een ruimte voor het aangaan van uitdagingen en ervaren van ontspanning en flow.

In 2015 volgde ik de teacher training aan de Yogagarden in Amsterdam en dit bracht me in eerste instantie de verdieping in mijn eigen beoefening die ik zocht: aanvullend op het volgen van een yogales ging ik ook thuis yoga doen. Nu is het iets waar ik geen discipline meer voor op hoef te brengen maar altijd naar uitkijk.


In het najaar van 2018 volgde ik de module power yoga aan de AALO en heb ik de stap gezet naar het lesgeven. Ik vind het leuk om bij te kunnen dragen aan de yoga-ervaring van anderen.


Tijdens mijn lessen gaat het meer om het nastreven van je gevoel in plaats van je perfectionisme. Ik creëer ruimte om even stil te staan bij jezelf, om te voelen wat je op dat moment nodig hebt, zonder je te laten beïnvloeden door prikkels van buitenaf. Na de les stap je weer uitgerust en meer in balans van de mat af.


Annabel

Vanuit de behoefte om goed voor mijn lichaam en geest te zorgen maakte ik kennis met de kracht van yoga. Op dit moment beoefen ik verschillende stijlen van yoga. Tijdens mijn yogapad vind ik steeds meer verbinding met mijzelf en anderen. Door meer te leven vanuit mijn lichaam in plaats vanuit mijn hoofd ontdek ik wat écht belangrijk voor me is. In de zomer van 2022 volgde ik een Vinyasa/Yin teacher training (200H) op Bali. Het samenspel tussen ‘body’ en ‘mind’ heeft specifiek mijn interesse. 


Tijdens de lessen ga ik graag op ontdekkingsreis naar de wijsheid die in het lichaam leeft. Tot snel op mat!

 

FemkeIk werd in mijn eindexamenjaar door mijn vader meegenomen naar een yogales onder het mom van “goed voor de stress”. Dat yoga mij nog veel meer zou brengen, had ik toen niet kunnen bedenken. Voor mij is yoga een manier om helemaal aanwezig te zijn in het moment, om in contact te komen met je lijf. Even stilstaan bij wat er gebeurt, in plaats van de alom bekende go go go. 


Je lichaam biedt vaak de antwoorden die je nodig hebt, de kunst is om daar naar te luisteren.