Justflow yoga kleinschalige yogaschool in Rotterdam.

  • Down-to-earth
  • Individuele aandacht
  • Relaxte sfeer
  • Kleinschalig, maximaal 9 deelnemers
  • diverse yogavormen
 
AngelaAngela @ Justflow
Ik geef al een aantal jaar met heel veel plezier yoga- en pilates-lessen bij Justflow yoga. Al zo lang ik me kan herinneren help ik graag mensen meer te bewegen en beter met zichzelf in contact te komen. Ik vind het erg belangrijk dat iedereen zich volledig op z’n gemak voelt tijdens de lessen en vooral ook zichzelf kan zijn. Ik geef diverse opties tijdens een les, zodat deze altijd bij je past, ongeacht je kennis- en vaardigheidsniveau. 
Na jarenlang gewerkt te hebben als medisch fitness- en sportdocent ben ik me steeds meer in de yoga gaan verdiepen.
Mijn opleiding heb ik in 2014 gevolgd aan de AYA Ashtanga Yoga Academy. Deze docentenopleiding voldoet aan de standaarden van de Yoga Alliance (RYT-200). In 2015 heb ik een teacher training gedaan bij Manju Jois. Ashtanga Yoga is de basis voor veel andere yogavarianten zoals Power Yoga  en Vinyasa Flowyoga.
In 2016 heb ik de Yin-yoga opleiding bij Yogagarden afgerond, deze voldoet ook aan standaarden van de Yoga Alliance (RYT-50).
In 2018 volgde de yinyoga en mindfulness meditatie opleiding bij Stillness in yoga  ( RYT-100).
De pilates opleiding heb ik gevolgd  bij Fysiophysics in 2010.
 
Met de juiste anatomische en fysiologische kennis opgedaan aan oa. deze opleidingen zijn de lessen bij Justflow yoga een veilige, volwaardige bewegingsvorm, toegankelijk voor iedereen.
Het lijkt me leuk je een keer op de mat te mogen begroeten!
 
 Sara 
Rond mijn twintigste kwam ik tijdens een reis door Nieuw Zeeland in aanraking met yoga en sindsdien heb ik verschillende stijlen beoefend. Uiteindelijk kwam ik uit op vinyasa yoga als vorm die me het meeste aanspreekt door het bewegen op het ritme van de ademhaling. Het maakt het lichaam sterker en flexibeler en creëert mentaal een ruimte voor het aangaan van uitdagingen en ervaren van ontspanning en flow.
In 2015 volgde ik de teacher training aan de Yogagarden in Amsterdam en dit bracht me in eerste instantie de verdieping in mijn eigen beoefening die ik zocht: aanvullend op het volgen van een yogales ging ik ook thuis yoga doen. Nu is het iets waar ik geen discipline meer voor op hoef te brengen maar altijd naar uitkijk.
In het najaar van 2018 volgde ik de module power yoga aan de AALO en heb ik de stap gezet naar het lesgeven. Ik vind het leuk om bij te kunnen dragen aan de yoga-ervaring van anderen.
 
Joanne 

Joanne had een baan als full time manager, rende marathons en had een druk sociaal leven. Haar leven was een race zonder einde totdat ze onverwachts toch de finish bereikte. Dit keer helaas geen medaille maar een burn-out. Tijdens haar burn-out ontdekte ze de kracht van yoga. Yoga hielp haar weer in contact te komen met zichzelf en balans te vinden van binnenuit. Ze besloot ook anderen mensen hier mee te willen helpen.
Als aanvulling op haar psychologie opleiding en jarenlange ervaring als coach, volgde ze een Vinyasa/Yin teacher training op Bali (200H) en specialiseerde zich daarna verder in de zachtere vormen van yoga; Restorative (50H) en Nidra (60H).
Tijdens haar lessen gaat het meer om het nastreven van je gevoel in plaats van je perfectionisme. Ze creëert ruimte om even stil te staan bij jezelf, om te voelen wat je op dat moment nodig hebt, zonder je te laten beïnvloeden door prikkels van buitenaf. Na de les stap je weer uitgerust en meer in balans van de mat af.
 
 

 


btw-id: NL002061267B17
KVK: 63814943
bank: NL73RABO 0313689466