Algemene voorwaarden 

Deelname aan de lessen betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden.

Inschrijven en afmelden lessen Je kunt je inschrijven voor de lessen via de link op justflowyoga.nl. Je kunt je tot minimaal 8 uur voor aanvang van de les afmelden via het reserveringssysteem (Eversports). Bij te laat of niet afmelden wordt de les automatisch afgeschreven. Als de les vol is, kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen. Zodra er plek is, ontvang je een mail en kun je je inschrijven. 

 

Abonnement Het maandabonnement is voor 1 lesdeelname per week naar keuze. De eerste betaling wordt op de datum van inschrijving in rekening gebracht, je betaalt dan het resterende maanddeel. Daarna wordt het lesgeld iedere 1e van de maand afgeschreven per automatische incasso. Het abonnement loopt voor minimaal 3 maanden en wordt vervolgens automatisch met een maand verlengd. Daarna geldt een opzegtermijn van 1 maand. Dat kan op iedere dag van de maand en eindigt dan exact 1 maand later. Bv. Als je het abonnement annuleert voor 30-10-2023 wordt het opgezegd op 30-11-2023. 

 

Strippenkaarten Strippenkaarten hebben een geldigheid van 6 maanden. De lessen worden automatisch afgeschreven van je strippenkaart. Strippenkaarten worden om geen enkele reden terugbetaald. De strippenkaart kan online aangeschaft worden via Ideal, creditcard of per bankoverschrijving. 

 

Lesrooster Het geldende lesrooster staat altijd op Eversports, Justflow yoga behoudt zich het recht het lesrooster op elk moment te wijzigen.  Justflow yoga behoudt zich het recht om een geplande les te annuleren indien er als gevolg van overmacht geen geschikte docent beschikbaar is om de les te geven In dat geval wordt de les niet van de strippenkaart/abonnement afgeschreven. 

 

Aansprakelijkheid Justflow yoga is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel. Geef altijd voor aanvang van de les aan of je een blessure hebt of iets anders wat van belang is om te weten. (zwangerschap, diabetes etc.).  Justflow yoga kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies of beschadigen van persoonlijke bezittingen van de deelnemers.