videotheek

met Geen reacties

Beste yogi,
Wat ontzettend leuk om te zien dat jullie de weg naar de online lessen gevonden hebben, en dat jullie deze waarderen. Omdat we voorlopig helaas nog even aan de online lessen gebonden zijn, hebben voor het nieuwe jaar een superhandig nieuwe optie voor je om toch lekker de flow erin te kunnen houden op ieder gewenst moment: de videotheek!


Komt het tijdstip van de les jouw niet goed uit maar heb je toch zin in een lesje, dan kun je via de Eversports-app https://www.eversports.nl/i/Klpj3n de opname van de les boeken. 
Je vindt het overzicht van de opgenomen livestream-lessen onder het tabblad “video’s” in de Eversports-app. Je kan voor deze video’s gewoon je strippenkaart gebruiken of een losse betaling doen. De video blijft 3 dagen beschikbaar.

 Na het boeken van je les krijg je een overzicht van je boeking met daarin een wachtwoord, dat kun je invoeren nadat je op “video starten” gedrukt hebt.

Ideaal toch?


Nu dat was het dan voor 2020, een heel bijzonder jaar dat we nooit zullen vergeten. 


Ik wens je het allerbeste voorheen nieuwe jaar