Justflow update

met Geen reacties

 Beste yogi, 

Hopelijk gaat alles goed met je. Zoals jullie weten worden we weer geconfronteerd met nieuwe Corona-maatregelen. We moeten helaas de deuren weer gaan sluiten. Het is voor mij persoonlijk uitermate teleurstellend dat ik weer genoodzaakt word om dicht te gaan. Ik was juist zo blij weer door te kunnen gaan, en mensen een plek te kunnen geven om even te kunnen ontsnappen aan de dagelijkse Corona-sleur.


Maar…. We blijven zoals altijd, mede ook dankzij alle super positieve feedback die ik van jullie krijg, de flow erin houden! Ook omdat ik weet dat het voor iedereen heel belangrijk is om juist in deze lockdown lekker te blijven bewegen en ontspannen en een beetje routine in je week te houden dus….gaan we door met livestream lessen! 

Omdat Justflow yoga als relatieve kleine yogastudio helaas niet voor enige overheidssteun in aanmerking komt, hoop ik ook dat jullie ook de lessen online blijven volgen zodat we hopelijk ook na deze lockdown met de studio verder kunnen gaan. Ik zal in deze periode alle lessen zelf gaan geven. 

Hoe werkt het?

-Schrijf je in via https://www.eversports.nl/scl/justflow-yoga

-leg je mat, dekentjes, kussens en eventueel wat te drinken klaar.

-laptop of tablet klaarzetten.

-De toegang voor de online stream is 15 minuten voor aanvang van de activiteit beschikbaar. Je kan de link vinden in je online profiel bij “Mijn boekingen/activiteiten”. Als je klikt op “Nu naar de live stream” word je naar de juiste pagina geleid en kun je de activiteit online volgen!”.

 Ook is het weer mogelijk om voor opgenomen lessen aan te vragen.


 Ik wens je het allerbeste en ik hoop je online te treffen. 

Pas goed op jezelf en elkaar. 

Groetjes, Angela