1 juli heropening:-)

met Geen reacties


Wij zijn superblij dat we woensdag 1 juli ook onze indoor yogalessen weer kunnen opstarten. Na een bijzondere periode van livestream- en parklessen kunnen we gelukkig onze studiolessen ook weer aanbieden.


Uiteraard zullen er wat aanpassingen gedaan worden zowel in het rooster als in groepsgrootte. Zo kunnen er maximaal 6 deelnemers per les in de zaal en komt er meer balans tussen intensievere en rustigere lessen.Gelukkig hebben we geweldig grote ramen die ver open kunnen zodat we goed kunnen ventileren. Ook zal er wat meer tijd tussen de lessen zitten zodat we eventueel nog wat kunnen schoonmaken en luchten.


Hoewel de Coronamaatregelen ondertussen alom bekend zijn hier toch nog wat tips:


-Reserveer op tijd je les zodat je zeker een plekje hebt. De les kan tot 8 uur voor aanvang van de les geannuleerd worden.

-Neem eventueel je eigen mat en props mee. Wil je toch bolsters, kussens etc. gebruiken, neem dan een handdoek mee om er overheen te leggen.

-Kom zo’n 5-10 minuten voor aanvang van de les, niet eerder want dan tref je de groep voor je op de gang en wordt het wat krap.

-Geef elkaar lekker de ruimte.-Bij de ingang van de zaal staan desinfecterende middelen waar je gebruik van kan maken. 

-Misschien wel de belangrijkste: Blijf thuis bij gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen worden aan Corona, hoesten, niesen, koorts etc. 

We hebben superveel zin om weer te starten en yoga kan je juist helpen om lekker fit en gezond te blijven!
We blijven ook nog steeds lessen aanbieden in het park en via de livestream….geen enkele reden dus om niet weer je mat uit te rollen;-)

Hier vind je het rooster voor de komende maand: https://www.eversports.nl/s/justflow-yoga
Vragen, tips? We horen het graag!

Tot snel!