nieuw reserveringssysteem

met Geen reacties

Hi,
Ik hoop dat het naar omstandigheden goed met je gaat!
Zoals eerder aangekondigd gaat Justflow yoga vanaf morgen (24/3) over naar een nieuw reserveringssysteem om de lessen te boeken, betalen etc. namelijk Eversports. 
Je zult dan zo ook een uitnodiging ontvangen met de vraag of je je account wilt activeren.
Ook kun je dan weer een app installeren om je lessen te boeken:-)
Vanaf woensdag (25/3) kun je dus niet meer via Momoyoga boeken.
In verband met het coronavirus worden op dit moment worden alle lessen online aangeboden via ZOOM en dat werkt supergoed en is heel makkelijk te doen. Je hoeft alleen maar de link open te klikken die ik voor aanvang van de les mail en verder hoef je niets te installeren.

We hebben nu een week ervaring met online lessen, en het werkt goed. Ik mis jullie live aanwezigheid natuurlijk enorm, maar het doet me enorm goed dat velen van jullie de online variant gevonden hebben!

Mochten er nog vragen zijn over het nieuwe reserveringssysteem of over de online lessen dan hoor ik het graag.
Ik wens je het allerbeste en hopelijk tot snel op de mat!!
Groetjes,
Angela