online lessen

met Geen reacties

Hi,
Helaas zal Justflow yoga ook maatregelen moeten treffen ivm het corona virus.
Nu lijkt het mij erg leuk om wat online lessen aan te gaan bieden zodat niet naar de studio hoeft te komen. Je kan dan vanuit thuis de flow er lekker in houden. Juist yoga kan in deze tijden goed helpen je te ontspannen en fit te blijven voelen!
Het zullen dan 2 lessen per dag worden; om 9.30 uur en 19.30 uur via Zoom. Ik zal live de lessen geven via een webcam. We kunnen dan via beeld en geluid communiceren, je kan kiezen of je zelf ook zichtbaar wilt zijn.
Je kunt de les dan boeken via https://www.eversports.nl/scl/justflow-yoga
Je kunt thuis je mat uitrollen, je laptop, tablet, PC of smartphone erbij en tadaaaa..daar verschijn ik in de studio met een lekkere les.

Zin in? Schrijf je dan in en mail me even voor de link naar de les!

Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.
Ik wens iedereen het allerbeste!


Groetjes,
Angela